Når det kommer til skønheden, så er det vigtigt at man har balance, og denne balance kan man opnå igennem skønhed i indretningen. Dette er selvfølgelig ikke 100% sandt, men det var en god åbning ift. at begynde at snakke omkring indretning her på bloggen.

I dette blogindlæg vil jeg komme med til boliginspiration, med udgangspunkt i min egen stil. Så hvis du kan lide hvad du ser, så kan du se frem til endnu flere af denne type indlæg i fremtiden. Det er svært at beskrive min stil med ord, men med følgende billeder kan det være det giver mening. Ideen er, at jeg først fremviser en række billeder, i en række indlæg, som beskriver min egen stil. Efter en række af denne type indlæg, vil jeg fremvise billeder fra min egen indretningen (herudover er jeg også i gang med at flytte, så billederne ville alligevel ikke være værd at se på endnu).

4 1 5 2 3

Har I fået en ide omkring min indretning? En række af disse billeder er faktisk benyttet som inspiration til min indretning. Da jeg er i gang med en flytning, så er det tænkeligt at der vil ske nye ting – jeg er allerede på udkig efter inspiration.

Udover dette, så har jeg også besluttet, at alle design inspirations-indlæg skal indeholde et lille tips til mine læsere. I denne omgang er det omkring hjemmesiden Pudeguinde.dk, som har en oversigt over en række puder fra de danske boligbutikker. Det fede ved deres hjemmeside er, at du nemt kan få et overblik over de puder du ønsker – f.eks. kan du finde alle puder i en bestemt farve (se deres farveguide her) og ud fra størrelse (størrelsesguide her) eller på baggrund af mange andre valgmuligheder.

Det der gør denne hjemmeside perfekt er, at du nemt kan få fremvist puder og vælge de rigtige – uden at skulle forbi 100 forskellige butikker. Brugte dem da jeg skulle finde den hel rigtige grå pude, hvor det gik op for mig, at det ville tage en krig uden denne hjemmeside.