Når solen mister den glød, der kendetegner sommer og giver plads til skyer og de lidt koldere temperaturer er det bare rart at have tøj klar uden at man har pakket en rygsæk af herligheder. Er der noget der gør det nemt for børn som voksne er det en cardigan. Nem at have med, med god varme og et godt snit, der altid vil signalere elegance for lille som stor. Der er noget tidsløst ved selve den måde den sidder på. Altid på mode md variationer i farve og snit. Lige til at have over skulderen – både virkeligt og i overført betydning.

Du kan se her, hvor nemt det er at finde noget for enhver smag – og til en pris der appellerer til alle.

Det enkle valg

Man finder hurtigt hvad man søger – og eneste positive problem, der kan være er et store og lækre udvalg. Så er det godt at der ikke er mange led mellem producent og køber. Det er en lige linje, hvilket gør tingene gennemskuelige, billige og enkle. Her finder du cashemere cardigans og varmen kommer allerede inden posten har været der. Man kan godt få lidt blussende kinder, når man har gjort en god handel – og selvom man ikke skal sælge skindet før bjørnen er skudt, så kan man godt blive lidt høj af shop-a-little-mok på nettet. For skulle det mod al forventning ikke lige passe, så har man returret – lige som alt andet man køber.

Cardigans for livet

En cardigan – eller fire – i cashmere er ultimativ selv- og/eller forkælelse af andre. Det er både en god gave til den særdeles kvalitetsbevidste kone eller kæreste eller dejlige veninde. Der er alt fra det enkle til det særprægede – men altid sofistikeret og det stilsikre valg. Der er også fra den høje til meget høje kvalitet. Et valg af cashmere superior vil give dig fornemmelse af varme og være god ved en sensitiv hud. Den vil ikke være til at få af en kold vinterdag eller på shopping tur en kold efterårsdag. Men om du er hjemme eller i sommerhus, på shopping eller vandretur, så har du en ekstra tæt ven i din cardigan.

Accessories  

Man kan ikke undervurdere betydningen af accessories og hos Zizi har man gjort mere end en ære i at have det største udvalg. Jagten på lige den taske, det smykke eller hårbånd, der ikke bare matcher men supplerer og giver energi til sit tøjvalg og ditto stil er en endeløs jagt man ikke kan undvære. Det er muligheder for finesse og drejninger, twists og ikke mindst et unikt look. For der vil altid være flere der køber den samme cardigan eller buks. Men sammensætningen er det der giver personligheden en kant og en ramme. Der er her man udfordrer sit udtryk og sætter sit udtryk på spil.

Det rette udtryk

Her giver man selv muligheden for at lege med de mange muligheder der er. Her kan du se mere fra Zizzi og vælge dig et super flot tørklæde – eller rettere tørklæder. For man er et sammensat menneske med masser af personlighed, der kan afspejles med farver og stil. Mønstre og mode kan diktere retninger, men i sidste ende er det dit eget valg, der er det spændende valg. Er man på forkant eller bare så fast forankret i sin personlighed. Er man til farver – og fest, eller er det mere det diskrete tørklæde der lader plads til personligheden der bærer det. Man kan i al fald gå på begge ben afhængig af humør og lejlighed – og man kan jo altid tage et ekstra med.

Stil

Vintermåneder og kolde dage

Selvom tørklædet er noget man oftest forbinder med vinter, så er der mange kolde dage i Danmark. Og man skal passe på halsen og forår og efterår er fyldt med forkølelser og risikoen for en halsbetændelse. Man skal passe på sit helbred – men det gør bestemt ikke noget man gør det med stil og blik for hvad der passer den øvrige beklædning. For om det er sol eller regn – kulde og sne, så skal man ud og leve livet.