Når vi snakker om SMS-lån, så er det altså også kviklån, hurtiglån og hvad de ellers har af navne. Normalt, bør du tænke dig om en ekstra gang, inden du tager sådan et lån. Men der kan faktisk være nogle tilfælde, hvor det er en god idé, hvor bankerne ikke kan være med.

Det er i dag ikke set endnu, at nogle pengeinstitutter overfører penge til din konto, uden at du har haft kontakt med dem i en eller anden form. Om ikke andet, slet ikke noget der foregår på under 2 minutter, eller ”tiden det tager dig at skrive en SMS”.

Disse SMS-lån kan du med fordel vælge

Der findes et hav af dem ude på nettet, og de er faktisk ikke alle sammen helt ens. Nogle SMS-låns udbydere giver nemlig en rentefri periode, hvilket er dem du skal gå efter.

Men før du skal vide hvorfor det er disse udbydere du skal vælge, skal du først vide hvornår det er en fordel at tage SMSlån.

Lige nu og her- tilbud

Det sker ofte, at der er nogle gode tilbud, og mange pengeinstitutter har simpelthen ikke åbent i weekenderne, hvilket kan være ekstra træls, når eksempelvis Elgiganten har specielle tilbud hver eneste weekend.

Drømme TV’et er på tilbud, men du mangler 10.000 kroner. Du har ikke pengene lige nu, men tilbuddet er simpelthen ”one of a kind”. Her kan du tage et SMS-lån, når du står i butikken og du kan få din vare med hjem.

OBS(!)

Tag kun SMS-lån, hvis du har tænkt dig, og du ved at du er i stand til, at betale lånet ud inden for få måneder, ellers kan det blive rigtig dyrt for dig i længden.

Derfor

Grunden til du skal tage et SMS-lån med en rentefri periode er, at hvis du betaler hele lånet ud inden perioden, så har lånet faktisk været 100% gratis for dig. Hvis du skulle låne de 10.000 i banken, så skal du med sikkerhed betale lidt mere end 10.000 tilbage igen.

Dette er den mest optimale måde for dig at udnytte SMS-lån.