Finans

Er du den nye iværksætterstjerne?

Mange vælger at sige farvel til 8-16 hverdagen, og kaste sig ud i livet som selvstændig. Selv om det kan lyde lækkert at være sin egen chef, så kræver det hårdt arbejde at lykkes som selvstændig. Kampen om kunderne er stor, og du skal være sikker på at du kommer med noget nyt på markedet. Hvis du gør det, så kan det være at du er Danmarks nye iværksætterstjerne. Læs med her, for at gøre alvor af drømmerne om at blive selvstændig.

Sørg for at sikre de gode ideer

Hvis du er klar for at lægge alle kræfter i en ny karriere som selvstændig, og er den med de bedste ideerne, så er det bare med at komme i gang. Før du lancerer din ide, så skal du selvfølgelig lave en grundig undersøgelse af markedet. Først og fremmest skal du sikre dig at din ide ikke allerede er på markedet. Nogen gange er man desværre ikke den første med en genial ide. Du skal selvfølgelig også undersøge hvem dine potentielle konkurrenter kunne være, og derigennem finde ud af hvordan din virksomhed skiller dig ud fra mængden. Du skal også overveje om du skal søge om varemærkeregistrering, eller patent, på din ide. Varemærke og patent er nemlig ikke det samme.

Hvis du skal søge patent, så drejer det sig om en ny opfindelse, du har skabt. Det kunne være en ny teknologi, eller en konkret ide, som løser et problem. Et varemærkeregistrering er noget som søger om, for at beskytte dig, din virksomhed eller dit produkt. Læs mere om forskellen på patent og varemærke her, inden du sikrer din ide, og dermed også din virksomhed.

Når du endelig slår vingerne ud som selvstændig, vil det være utrolig ærgerlig at opdage at nogen kom dig i forkøbet. Det at sikre din virksomhed med en varemærkeregistrering, eller patent, bør derfor være noget af det første du foretager dig, som chef i egen virksomhed.

 

 

Kommentarer lukket til Er du den nye iværksætterstjerne?