Finans

Få gang i karrieren

Om du er arbejdsløs, selvstændig eller fuldtidsansat, kan du sikkert godt relatere til følelsen af at sidde lidt fast karrie-mæssigt. Det kan være, der er nogle mål, du stadig ikke har nået, eller at du ikke føler dig udfordret nok. Kom godt på vej mod en bedre karriere med disse tips.

 

Gør et godt indtryk

For at løfte din karriere er det ofte nødvendigt at tage til møder og samtaler. Det kan være en jobsamtale, et møde med potentielle partnere eller et møde med din chef, hvor du skal pitche nye idéer eller bede om nye opgaver.

Sørg for at din påklædning er passende, når du skal til vigtige samtaler og møder. Det betyder, at det skal være tilpasset det miljø, mødet foregår under. Hvis det er en stor virksomhed med formel dresscode, er de selvfølgelig en god idé at sørge for at matche den. Men pas også på med at være for fint klædt på, hvis det er et mere afslappende miljø. Tænk også over dine accossories. Et flot armbåndsur er med til at samle og fuldende dit udseende, og det hjælper dig desuden med at se professionel ud. Selvom folk prøver at lade være, er det umuligt at undgå at blive dømt på sit udseende, og det er derfor vigtigt at tænke over det.

 

Sæt mål, men vær fleksibel

Det er en god idé at have nogle mål at arbejde hen mod, men det er vigtigt at sørge for, at disse er fleksible, så du kan ændre på dem alt efter din situation. Det er vigtigt ikke at miste modet, hvis noget ikke går som planlagt, og det er umuligt at styre alting, så nogle gange kan det være nødvendigt at ændre på dine mål og planer. Du behøver ikke at se dette som et nederlag, men nærmere som en ny chance for udfordre dig selv og tænke ud af boksen.