Erhverv

Find din digitale bogholder hos Dinero

Er du træt af det månedlige papirarbejde med kvitteringer og fakturaer? Har du svært ved at overskue ringbind og fyldte skriveborde? Så anskaf dig en bogholder på mobilen med Dinero. De sørger for at holde styr på alle dine kvitteringer for dig, så du slipper. Så er du sikker på ikke at misse regninger eller betalinger, når regnskabet skal gøres op.  

Hvis du hver måned sidder med det samme papirarbejde, som kvitteringer og fakturaer indebærer, så ved du også, hvor meget af din energi, der går med arbejdet. Det kan fylde utrolig meget, ikke bare på skrivebordet, men også i dit hoved. Med Dinero slipper du for et overfyldt skrivebord og reoler fyldt med ringbind, da du kan smide fakturaerne ud, så snart de er scannet ind via deres app.  

Dinero er for iværksættere 

Med en digital bogholder fra Dinero kan du scanne dine kvitteringer ind via mobilen, og så holder appen styr på regnskabet for dig. Dit regnskab vil ligge ude i skyen, og med Dinero får du let og enkelt adgang til det. Du kan til en starte læse alle de gode anmeldelser af Dinero her og lære mere om, hvad de kan gøre for dig. 

Dinero opstod ud af et behov i markedet for at gøre regnskabet lettere, særligt for iværksættere og virksomhedsejere. Hvis der skal bruges færre kræfter på at lave regnskab hver måned, så er der mere overskud og energi på at fokusere på virksomhedens kerneopgaver og det vigtigste – at tjene penge.  

Spar tid og penge med Dinero  

Med den tid, du sparer på regnskabet, kan du give dig selv og din virksomhed de bedste muligheder for at konkurrerer på markedet. Det er ikke let at være iværksættere og starte egen virksomhed, og derfor handler det om at give sig selv de bedste muligheder for at trives. Dinero kan let være første skridt på vejen mod en lettere hverdag. 

Dinero er i udgangspunktet gratis, og du kan hente din digitale bogholder hos Dinero her. Så har du altid dit regnskab lige ved hånden, klar til at dobbelttjekke de fakturaer og kvitteringer, som du skulle være i tvivl om.  

Du sparer ikke bare tid og penge, du sparer også plads. Væk med alle dine gamle ringbind, som du alligevel aldrig kigger i længere. Nu er der pludselig også plads til børnebilleder på skrivebordet. Du kan gøre hverdagen lettere ved at få Dinero til dig og din virksomhed. 

Kommentarer lukket til Find din digitale bogholder hos Dinero