Finans

Vær dig selv, når du er på arbejdet

På visse arbejdspladser er der dresscodes, man skal leve op til, og man kan derfor godt føle, at ens personlige stil drukner lidt i de mange regler, man skal følge. Men selvom du måske ikke kan gå i dit hverdagstøj, er der ingen, der siger, at du ikke stadig kan lade din personlig skinne igennem dit arbejdstøj.

 

Detaljerne betyder meget

Selvom du måske ikke kan komme udenom at gå i pænt tøj som jakkesæt eller lignende, så kan du stadigvæk påvirke din udstråling og stil ved at fokusere på at udvælge de rette detaljer. Der kan være accessories, der passer godt til din stil, eller en kombination af farver, der gør dit udseende bare lidt mere personligt. Hvis du mangler inspiration til at blive bedre til at fremhæve dig selv og din personlighed i det tøj, du har på på arbejdet, kan du finde den inspiration her. Med de rette tips og tricks, kan du sagtens komme til at føle, at du ikke bare forsvinder i mængden af jakkesæt.

Vælg din egen stil indenfor rammerne

Der er nok nogle rammer, som du er nødt til at falde inden for, når du er på arbejde, men der kan stadigvæk være plads til at vælge noget, du føler repræsenterer dig bedre. Det kunne være et mønster eller en farve, der kan forvandle et ellers kedelige “business look” til noget, der har mere karakter, men uden at det kommer til at få dig til at fremstå som uprofessionel. Så vær ikke bange for at prøve et lidt andet jakkesæt end det som alle kollegaerne går med.

Kommentarer lukket til Vær dig selv, når du er på arbejdet